itulau_fanua

tala fou

Aisea e mu ai pea le fuse pe a fa'aalia le masini X-ray?

masini X-rayo le a feagai ma le tele o faafitauli i le faagasologa o le faaaogaina.I aso nei, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le mea e tupu pe a susunuina e le masini X-ray le fuse pe a faʻaalia.E pei ona ou iloa, e mafai ona tupu lenei mea mo mafuaaga nei:
(1) Atonu o le mafuaaga lea ua matua tuai ai le masini.Siaki pe le mautu le voluma eletise ma pe tele naua tulaga pe a pu'eina.E mafai ona sui lelei se fuse lapo'a.E fa'apea ua mate le matauila.O le isi avanoa o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le uaea maualuga-voltage ua faʻaleagaina.E mafai ona e taumafai e fesuiai le uaea cathode ma le uaea anode.
(2) Le faʻafitauli o le maualuga o le mamafa.Afai o le eletise maualuga o loʻo i ai le malepelepe ma le puʻupuʻu, ma o le numera KV o loʻo faʻaaogaina e le vaʻaiga e fai si maualalo, e le faigofie ona faʻafefe.Pe ona o le matua o le faʻalauteleina ma le faʻapipiʻiina o masini, o loʻo i ai sina suauʻu laʻititi ona o le maualuga o le vevela.A faʻaaogaina le vaʻaiga, o loʻo tuʻuina i luga ia mea..
(3) O le tetee i totonu o le eletise e tele tele, ona o le eletise eletise o le vaaiga e laʻititi laʻititi, o le malosi o le ata tifaga e matua tele, ma o le taimi nei e tele ma e faigofie ona susunuina le inisiua.E mafai ona e tatalaina e vaʻai i le fuse o loʻo mu: afai ua leai le fuse uliuli, e masani lava o se taʻavale puʻupuʻu maualuga.Afai ei ai se polo laʻitiiti i pito e lua, o le taimi nei e tatau ona telē tele nai lo se taʻavale puʻupuʻu.
(4) Mo masini tuai tele, o le afi eletise maualuga ma le filament transformer e faʻapipiʻi faʻatasi, o lea e le tatau ai ona i ai ni laina eletise maualuga.Ona o le umi o le mamafa o le pulupulu tuʻufaʻatasia, o le suauʻu transformer e faigofie ona carbonize ma o le a faʻaitiitia le faʻafefe.O le ai ai se malepelepe i le va o le tulaga muamua ma le tulaga lua o le transformer, ma o le ai ai se vaega itiiti o le kesi i le X-ray tube, lea o le a mafua ai se taamilosaga puupuu pe a faʻaalia i le malamalama, ma isi, lea o le a mu ai le inisiua. .
O le masini X-ray e mu pea le fuse pe a faʻaalia, atonu e mafua mai i mafuaʻaga o loʻo i luga.Siaki pe iai sau fa'afitauli fa'apena.
O matou Shandong Huarui Imaging Equipment Co., Ltd. o se gaosiga omasini X-ray.Afai ei ai ni au fesili e uiga i lenei oloa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou i le +8617616362243!

fa'aitula'itusi_20220526104721

 


Taimi meli: Iuni-02-2022