itulau_fanua

tala fou

Tu'u ata tifaga faigofie mo fa'amau fa'apipi'i puipui fa'atasi ma fa'amaufa'ailoga mata'i

O lebucky tuo se ituaiga o mea faʻafomaʻi e mafai ona faʻaaogaina e avea o se vaega o le masini DRX e tuʻu ai se faʻataʻitaʻiga mafolafola, ma e mafai ona fesoasoani i le asiasiga ata o vaega eseese o le tino o le tagata.
E tele sitaili o fa'avaa ata, e aofia ai fa'amaumau ma feavea'i.O le fa'avaa meapueata fa'amaumau e fa'atatau i le fa'avaa meapueata e mana'omia ona fa'amauina i se tulaga patino i luga o le eleele, ma o le fa'avaa o meapueata feavea'i e fa'asino i lebucky tue mafai ona gaoioi i luga o le eleele.
E iai ituaiga feavea'i ma fa'amautu o fata meapueata fa'apipi'i i puipui.O le faiga o le mamanu o lenei fata meapueata e fai si faigofie, ma e mafai ona tuʻu faʻataʻitaʻiga mafolafola, kaseti, ma isi.
1. Fa'atinoga o le fa'amaufa'ailoga o le puipui: E fetaui lelei mo le pu'eina o ata o le ulu, manava, fatafata, pelvis, vae ma isi vaega o le tino o le tagata.
2. Fa'apena fa'avaa meapueata fa'apipi'i puipui: O lenei masini e aofia ai se koluma, se fa'ase'e fa'avaa, se kilipa ata, se lima ma se fa'avae feavea'i, ma e talafeagai mo lapo'a eseese o kaseti, laupapa CR IP ma uaea (le-) su'esu'e laulau mafolafola DR..
3. Fa'ailoga fa'apitoa o fa'avaa ata fa'apipi'i i puipui:
1. O le maualuga atoa o le fa'avaa ata e 1800mm;
2. O le maualuga o le au mai le eleele e 960mm;
3. Fa'avae tele 480mm * 480mm;
4. Le maualuga o ata tifaga: e le faʻatapulaʻaina (o le mamao i le va o ata tifaga e mafai ona fetuunai);
Afai e te fiafia i la matoubucky tu, fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i i matou, vala'au (whatsapp): +8617616362243!

https://www.newheekxray.com/bucky-stand/


Taimi meli: Tes-08-2022