itulau_fanua

tala fou

E te iloa fa'aletonu masani o fa'amalosi ata

E te iloa faaletonu masani ofa'amalosi ata?Sei ou faailoa atu ia te oe.

O a fa'aletonu masani o fa'amalosi ata

Fa'aletonu masani e pei o mea fa'aleleia

1. Maua le eletise maualuga:

① Fa'aaliga Fa'atinoga: O le fa'auluina o le eletise maualuga e masani lava ona fa'aalia i le tulaga o le pisa ma le pisapisao i le pito maualuga-voltage o le eletise.

② Fofo:
Muamua, afai e le faʻaleagaina le eletise, e mafai ona tatala le uaea maualuga ma faʻamamā muamua.Ona, o le pito maualuga-voltage o le eletise e mafai ona ufiufi i le gaʻo silicone maualuga-voltage ma e mafai ona toe faʻafesoʻotaʻi le uaea maualuga.E mafai ona faʻaumatia le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le eletise.

Lona lua, i le tulaga o se faʻaleagaina matuia e mafua mai i le maualuga o le eletise eletise.Na'o le eletise e mafai ona sui.

Fa'aletonu masani o fa'amalosi ata

2: Fa'auluina lau mata'u o fa'amalosi malosi:

① Faʻaaliga: O le faʻaaliga autu o se mata emoemo i luga o le mata o le gaosiga.E fa'asino i le mata o le mea e fa'aleleia ai le emoemo pe a ola ae leai se fa'avevela.

② Fofo: O le lafoaia o le mata o le gaosiga o le faʻamalosi e mafua ona o le matua o le kelu faʻapipiʻi i luga o le mata o le faʻamalosi.O le mea lea, e tatau ona aveese uma le kelu faʻapipiʻi i luga o le pito o le gaosiga, ona toe faia lea o le faʻamaufaʻailogaina ma le taoina o le gaosiga o le gaosiga e foia ai le faʻaogaina o le mata o le gaosiga.Manatua: O lenei mea e manaʻomia le faʻaogaina o meafaigaluega faʻapipiʻi faʻapolofesa ma e le tatau ona faʻatinoina e aunoa ma se faʻatagaga e aloese ai mai mea leiloa e le mafai ona toe faʻaleleia.

Afai ei ai ni au fesili e uiga i faaletonu masani ofa'amalosi ata, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai matou.

fa'amalosi ata


Taimi meli: Me-05-2023