itulau_fanua

tala fou

Collimator mo C-lima

Aisea e fa'aoga ai C-armscollimators?
O le X-ray e fa'aolaina e le C-arms o lo'o fa'aogaina i totonu o le potu ta'otoga o le tele lava o le fa'avevela fa'ama'i.
O le radiation e maua e le tagata maʻi i totonu o le potu tipitipi e sau saʻo mai le masini X-ray.O le radiation e maua e fomaʻi, tausimaʻi ma isi tagata faigaluega o le potu tipitipi e sau mai ave o loʻo salalau i le tino o le maʻi.Ona o ave e ati, e mafai e ave ona ulu i totonu o le tino o le tagata ma fa'a'ona ai sela i totonu o le tino.O ion e maua mai i le ionization e mafai ona tafiesea mole lavelave o meaola, e pei o polotini, nucleic acids ma enzymes, o vaega autu ia o sela ola ma masini.O le taimi lava e faʻaumatia ai, e mafai ona mafua ai le faʻalavelave masani o vailaʻau i totonu o le tino, ma i tulaga ogaoga, e mafai ona mate sela.E fa'aleagaina sela, fa'alavelave, mate pe a'afia ai le isi augatupulaga e ala i suiga fa'a kenera.
A leai se ma'i po'o ni mea e tu'uina i totonu o le la'au, e mafai ona fa'apea o le fa'avevela mai le paipa e pa'u i totonu o le fa'amalosi ma fa'afefe.I talaane o le aufaigaluega na mitiia ai le tele o le radiation.Ae o le taimi lava e faʻaalia ai le tagata maʻi, o le tulaga faʻavevela i totonu o le potu tipitipi e matua ese lava.A maeʻa ona ulufale le faʻavevela mai le C-lima i totonu o le tino o le tagata maʻi, e naʻo le 1% o le faʻavevela e pasi atu i le tagata maʻi i luga o le mea faʻamalosi.
O le mea lea e faʻaaogaina ai e le C-arm se collimator.O le galuega autu a le collimator o le pulea lea o le irradiation fanua o ave ma faʻaitiitia le faʻaleagaina o ave faʻasalalau i fomaʻi ma tagata gasegase.
Weifang Newheek Electronic Technology Co., Ltd. o se kamupani fa'atau oloa fa'aulufale mai ma auina atu i fafo e gaosia masini x-ray ma mea fa'aoga.E i ai a matou vaega atoa ocollimators.Fa'afeiloa'i e fesili.

https://www.newheekxray.com/x-ray-collimator-for-protable-c-arm-machine-nk-rf801nb-product/


Taimi meli: Sep-29-2022